Van der Stoep Klus, Onderhoud en MontageService
Voor al uw klussen in en om het huis
 
 
 

Over ons

 Klus, Onderhoud en Montage Service

KOM Service is een ervaren klusbedrijf uit Voorschoten. Het maakt eigenaar Peter van der Stoep niets uit of u nu een schilderijtje wilt laten ophangen of een complete keuken geplaatst wilt hebben, hij doet het allemaal. Zijn opleiding tot elektricien en jaren lange werk ervaring bij de Gamma maken hem tot een veelzijdig vakman. Nu timmert hij  al enige jaren aan de weg met zijn eigen bedrijf KOM Service. KOM service is uitgegroeid tot een all-round onderhoudsbedrijf voor particulieren en bedrijven.

Geen klus is te klein of te groot. Bij KOM Service is iedere klus in goede handen. Zo neem ik de tijd voor een goede voorbereiding, uitvoering en afwerking. Ik ben tevreden als u dat ook bent!

Wat kan ik voor u betekenen?

U kunt mij inschakelen voor iedere denkbare klus in en om uw woning of bedrijfspand. Eigenaar Peter van der Stoep heeft twee rechter handen. Het grote voordeel van KOM Service is dat u een eerlijke en scherpe prijs betaalt voor diverse werkzaamheden, daarnaast hoeft u nog maar 1 bedrijf in te schakelen voor het uitvoeren van de diverse klussen.